Vanteiden korjaus laajeni rengas-, vanne-, alustasarja- ja lisävalokauppaan

Nämä olivat hyvin luontaisia, mutta silti tarkkaan harkittuja päätöksiä. Omat harrastukset sekä mielenkiinnon kohteet kun pyörivät autojen ja sitä myöden myös näiden aiheiden äärellä. Tuotteita myytäessä me pyrimme etsimään ja valikoimaan tarjonnan seasta ne tuotteet joita on kannattavaa myydä, enkä nyt puhu pelkästään tuotteista joissa on hyvä kate, vaan tuotteista jotka ovat hyviä, joita voimme myydä ilman pelkoa jatkuvista ongelmista tuotteiden laadussa. Me olemme erityisen tarkkoja siinä mitä myymme, koska tarjoamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun eli mikäli työ tai tuote ei vastaa sitä mitä olemme sanoneet niin se voidaan vaihtaa toiseen tai palautamme rahat.

Emme kehu kaiken meiltä löytyvän olevan markkinoiden parasta vaan pyrimme löytämään jokaiseen tilanteeseen, jokaiselle asiakkaalle sen oikean ratkaisun hänen tarpeeseen. Yksi asiakas on saattanut ostaa juuri uuden auton jonka arvo on keskiverto omakotitalon hinta ja hän on valinnut auton joka on erityisen hiljainen, silloin myös renkaat valitaan sen mukaan millä saadaan kaikista hiljaisin kyyti, toinen asiakas saattaa etsiä perheen kakkosautoon edullisia, mutta kestäviä renkaita koska autolla ajetaan vähän ja hiljaisissa vauhdeissa joissa ääritilanteiden pito-ominaisuudet eivät ole se ykkösasia etenkään kesällä ruuhkajonoissa vitkutellessa, mutta joka vuosi ei haluttaisi uusia renkaita ostaa, kolmas asiakas taas tykkää kierrellä ratapäivillä jolloin nimenomaan pito ratkaisee ja viimeisellä asiakkaalla on hieman lompsan nyörit kireällä, mutta auto ei läpäise katsastusta ilman laillisia renkaita jolloin katsotaan ne halvimmat mahdolliset mitä on tarjolla jotta päästään eteenpäin.

Ihmisiä, autoja ja tarpeita on paljon erilaisia. Vaikka myisimme jotain edullisempaa tuotetta niin mikäli huomaamme jossain myymässämme tuotteessa laajempia laatuongelmia niin teemme nopeasti ratkaisun emmekä markkinoi tuotetta enää, koska siitä seuraa ongelmia ja harmia vain kaikille, asiakkaalle, meille ja toimittajalle. Yksittäisiä maanantaimalleja löytyy kaikkialta, niistä ei säikähdetä vaan nekin tuotteet vaihdetaan vain parempiin. Eli meihin voi luottaa kuten siihen parhaaseen ystävään, me pyrimme tarjoamaan asiakkaalle juuri sitä mitä hän etsii, emme ainoastaan juuri sitä tuotetta tai palvelua mistä me parhaan rahan saamme. Koskaan ei tarvitse miettiä, että jouduinkohan minä huijatuksi? Jos sinun käsiisi päätyy meiltä viallinen tuote niin sinun ei myöskään tarvitse alkaa valmiiksi asennoitumaan siihen, että “minkähänlainen sota tästäkin tulee” vaan jos tuote on meiltä ostettu ja siinä on selvä virhe niin silloin se vaihdetaan tai korvataan ilman turhia kädenvääntöjä.

Kun mietit korjatako vanha vanne vai ostaako uusi niin tule käymään meillä, me teemme tarkistuksen, kerromme mitä on järkevin tehdä ja tarjoamme vaihtoehdot joista mietimme yhdessä mikä on juuri sinulle järkevin ratkaisu. Mikäli esimerkiksi jotakin vannetta ei ole oikeasti järkevää korjata niin me kerromme senkin. Joiitakin tarvikevanteita mitä vielä uusia saa, ei välttämättä kannata kovin laajasti korjata jos korjaaminen alkaa lähestyä uuden hintaa. Mutta taas ku kalliimpia vanteita korjaa, säästöt ovat satasista jopa tuhansiin euroihin. Yhtä vannetta on vaikea löytää ja täysi sarja maksaa pahimmillaan useita tuhansia euroja, mutta korjaaminen yleensä maksaa “vain kymppejä”, korkeintaan satasia. Säästöjä voi oikeasti tulla tuhansia euroja.

Scroll to Top