Halvimmalla puolitekoista vai järkevään hintaan laatua?

Korjaus ja kunnostustöitä tehdessä laatu on numero yksi. Teemme työmme niin hyvin kuin se on mahdollista, pyrimme kertomaan asiakkaalle mahdollisimman tarkasti etukäteen mitä teemme, mistä hinta koostuu ja mikä on lopputulos, tämän jälkeen kerromme kustannusarvion niin tarkasti kuin se on mahdollista, mutta mieluummin aina hieman yläkanttiin ja ns. “tämän se maksaa pahimmillaan” skenaarion, näin loppusumma voi pääsääntöisesti yllättää vain positiivisesti. Ja silloinkin kun jokin yllättävä käänne on nostamassa kustannusta selvästi (Oikaisuun tuodusta vanteesta löytyykin murtuma esimeriksi) niin ilmoitamme tästä viipymättä asiakkaalle joka hyväksyy kustannukset ennen työn aloittamista.

Hinnoittelun suhteen emme koskaan pyri olemaan markkinoiden halvin kaikessa, mutta seuraamme hintatasoa tarkasti ja tiedämme, että meidän hinnat ovat siltikin hyvinkin kilpailukykyisiä vaikkei varmasti aina niitä kaikkein halvimpia olisikaan. Haluamme nähdä asian niin, että asiakas ei maksa ainoastaan työstä ja tuotteesta vaan myös palvelusta, mutta silti emme veloita tyhjästä ylimääräistä. Hän saa rahoilleen vastinetta ja hyvän mielen kaupanpäälle. Lisäksi asiakas saa takuun, tyytyväisyystakuun, sekä esimerkiksi vanteissa me noudatamme omaa ns. tärinätakuuta eli jos asiakkaalle lähtee alle setti joka jostain syystä täristää niin homma hoidetaan pikaisesti kuntoon ja mikäli huomaamme jo esimerkiksi uusia renkaita ja vanteita kasatessa, että paketista tulee kiero vanne tai viallinen rengas (kyllä, tämä on normaalia) niin me joko laitamme sen takuuseen valmistajalle ja vaihdamme ehjään, mutta mikäli takuun raja (1-2mm pystyheittoa valmistajasta riippuen) ei täyty niin oikaisemme vanteen jo ennen kuin se kerkeää autoon alle ja renkaissa vaihdamme runkovikaisen uuteen heti sen huomatessamme. Tämä on ainutlaatuinen lisä jonka voimme tarjota asiakkaalle etenkin vanteiden osalta.

Uusissa vanteissa toisinaan pääsee maailmalle maanantaimalleja ja valmistajat noudattavat melko väljää VIA stantardia joka sallii jopa 2mm heiton vanteessa. Ja sellainen heittohan tuntuu varmasti jo ajossa lähes autossa kuin autossa. Silti valmistaja vetoaa stantardiin usein eikä hyväksy vannetta takuuseen. Tässä on se meidän erikoisuus, me korjaamme vanteen ja asiakas saa suoran vanteen aina alle, ilman väsyttävää taistelua takuusta, lisäksi kiero vanne ei jää turhana nurkkiin pölyttymään tai joudu romukoppaan.

Meillä työntekijät saavat täysin poikkeuksellisen perehdytyksen rengastöihin, me huomaamme ongelmat jo yleensä ennen kuin asiakas edes tietää niistä.

Siinä tuli jo pitkä pätkä syitä miksi asioida Wheel Doctorilla. Toivottavasti nämä asiat välittyvät meidän arkisessa aherruksessa kaikille. Tohtori vastaa kysyntään ja vaikka touhu laajenee niin nämä periaatteet pysyy. Toiminta laajenee kokoajan, mutta hallitusti ja kaikki investoinnit ja uudet palvelut (joita on myös tulossa), mietitään ja valikoidaan todella tarkasti jotta ne palvelevat kaikkia eikä lähdetä rönsyilemään kuten nykyään on yleistä, että kaikki yritykset muuttuvat pikkuhiljaa sekatavarakaupoiksi joista saa maidon ja moottoriöljyn samasta paikasta.

Scroll to Top