Ammatti vai elämäntehtävä?

Tohtorille tämä työ ei ole vain työ, se on lapsuuden haave. Päätin pienenä poikana mennä esikoulusta suoraan lukioon ja sieltä jatkaa oman yrityksen perustamisella. Noh, piti se kuitenkin peruskoulu käydä ja lukiokin jäi välistä koska lenkkarit tipahti kuuluisaan bensa-astiaan ja päädyin käytännön läheisenä ihmisenä valitsemaan ammattikoulun lukion sijasta. Eikä ole tarvinnut katua vaan metallialan koulutus loi hyvän pohjan uudelle ammatille!

Oma yritys on aina ollut suurin unelma. Minua on aina ärsyttänyt kun palvelun yleinen taso tuntuu olevan laskussa. Usein mietin, että onko se asiakaspalvelu oikeasti niin vaikeaa? Halusin tehdä asiat paremmin ja kokeilla pystynkö siihen mitä vaadin kuluttajana muilta yrityksiltä. Ja näin päätin myös tehdä. Ja tässä sitä nyt istutaan ikioman 40 neliöisen myymälän tiskin takana ylpeänä omistaen ehkä Suomen suosituimman vanteita korjaavan yrityksen ja kirjoitan tietokoneella blogia samalla miettien huomisen työtehtäviä itselle sekä työmiehelle. Palapelin palat löytävät paikkansa pikkuhiljaa.

Tavoitteemme on, että kuullessasi sanan Wheel Doctor tai nähdessäsi meidän logo ensimmäiset ajatukset ovat “Positiivinen ja laadukas palvelu johon voi luottaa”. Tämä on brändi jonka tahdomme yritykselle luoda ja nämä asiat tulevat olemaan pääperiaatteet loppuun asti. Se leipä pöytään tulee näiden asioiden summana meillekin!

Scroll to Top