Renkaat

Renkaat

Meiltä renkaat henkilöautoihin, maastoautoihin ja pakettiautoihin!

Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Kysy myös käytettyjä kunnostettuja vanteita! Valikoimamme kattaa lähes kaikki rengasmerkit ja rengaskoot. Mikäli et ole varma millaiset renkaat sopisivat sinulle niin ota yhteyttä, me autamme ja opastamme mielellämme valinnassa. Meiltä löytyy nastarenkaat, kesärenkaat, C-renkaat, mutarenkaat offroad autoihin, MP-renkaat ja katusliksit.

Wheel Doctor on täyden palvelun rengasliike henkilö- ja pakettiautoilijoille. Me löydämme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan vaihtoehdon, mikäli et ole varma kunnostaisitko vanhat vanteet vai ostaisitko uudet vanteet. Tai minkäkokoiset ja merkkiset renkaat sopisi juuri sinun käyttötarkoitukseen.

Homma yksinkertaisuudessaan: Vanhojen renkaiden irroitus vanteilta ja kierrätys, vaurioituneen vanteen korjaus, uusien renkaiden asennus vanteille ja tarvittaessa vielä asennus autoosi alle. Mikäli vanteiden kunnostaminen ei kannata, katsomme yhdessä autoosi sopivat uudet vanteet. Hyvitämme myös vanhoista vanteista, hyvityshinta katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti!

Myös osamaksurahoituksella!

Tarjoamamme hinnat sisältävät renkaiden asennuksen vanteille, tasapainotuksen sekä allevaihdon aina ellei toisin mainita.

Näin hinnoittelu pysyy selkeänä eikä piilokuluja tule.

Myymme mm. seuraavia merkkejä:

Meiltä löytyvien uusien vanteiden valikoimaa voitte selata mm. seuraavilta sivuilta:

Scroll to Top